Diensten Advies in Private Lease

Er is een groeiende behoefte aan mobiliteit op maat tegen een maandelijkse vergoeding. Voor sommige consumenten is onvoldoende informatie beschikbaar om een goed besluit te kunnen nemen. Of informatie die ze ontvangen kunnen ze niet op een goede of de juiste manier vertalen naar hun eigen persoonlijke situatie. Ervaring leert dat keuzes gemaakt worden zonder de gevolgen te kunnen overzien. Door een gebrek aan informatie en kennis kunnen veel verschillende nadelige situaties voor de consument ontstaan. Zoals bijvoorbeeld dat de klant van het contract af moet zien te komen middels een dure oplossing. Het gevolg kan zijn dat de klant geen mobiliteit meer heeft. Advies in Private Lease kan dit voorkomen met haar diensten.

Door onze jarenlange expertise in de Automotive-branche wil Advies in Private Lease zorgdragen dat u als klant een weloverwogen beslissing kunt maken. En later niet met situaties geconfronteerd wordt die voorkomen hadden kunnen worden. Advies in Private Lease levert deze diensten niet gratis, maar houdt de tarieven wel laag. Advies in Private Lease vindt het belangrijk dat u een juist advies krijgt! En dit tegen kosten die aanzienlijk lager zijn dan wanneer u een niet passend product afsluit.

Wij leveren de volgende diensten:

  • Volledig advies afgestemd op uw situatie? Is Private Lease een passend product of zijn andere vormen van aanschaffen beter passend bij uw situatie? Wij sturen u na inventarisatie van uw wensen een adviesrapport toe.
  • U heeft reeds een voorstel? Wij kunnen onafhankelijk al u vragen beantwoorden en zullen na inventarisatie van uw wensen en persoonlijke situatie aangeven of het voorstel echt passend is. Wij leggen dit vast in een kort omschreven adviesrapport.
  • Indien u reeds een voorstel heeft, kunnen wij kijken of het voor u voordeliger kan.
  • Heeft u moeite met het aanvraagtraject? Wij kunnen u bijstaan in het aanvraagtraject.
  • Wordt uw aanvraag door één of meerdere aanbieders afgewezen? Wij onderzoeken of uw aanvraag helaas terecht is afgewezen. No cure No pay.

Bent u op zoek zijn naar een andere dienst dan hierboven beschreven? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Klik hier voor onze tarieven.