Prijslijst

Door onze jarenlange expertise in de Automotive-branche wil Advies in Private Lease zorgdragen dat u als klant een weloverwogen beslissing kunt maken. En later niet met situaties geconfronteerd wordt die voorkomen hadden kunnen worden. Advies in Private Lease levert deze diensten niet gratis, maar houdt de tarieven wel laag. Advies in Private Lease vindt het belangrijk dat u een juist advies krijgt! En dit tegen kosten die aanzienlijk lager zijn dan wanneer u een niet passend product afsluit. U vindt onze prijslijst hieronder. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Eerst meer weten? Lees dan meer over wat wij doen, wie we zijn of bekijk onze diensten.

PLAN - PRICE

Description

Adviesrapport a.d.h.v. uw persoonlijke situatie 

€ 99 incl. BTW 

U ontvangt een gedetailleerd rapport of Private Lease voor u wel of niet een geschikt product is in uw huidige en toekomstige persoonlijke situatie.

Adviesrapport inzake een reeds ontvangen voorstel

 € 99 incl. BTW 

U ontvangt in een gedetailleerd rapport of het uitgebrachte Private Lease voorstel wel of niet aansluit op uw wensen en persoonlijke situatie.

Voorstel vergelijken


 € 50 incl. BTW 

Indien wij het voor u voordeliger kunnen regelen berekenen wij 50 euro.

Hulp bij aanvragen

 
€ 60 incl. BTW 

Wij verzorgen namens u de volledige aanvraag.

Second opinion

 
€ 99 incl. BTW 

Wordt uw aanvraag door één of meerdere aanbieders afgewezen? Wij onderzoeken of uw aanvraag terecht is afgewezen. No cure No pay.

Service inzake lopende kredieten    

Vrijblijvend

Indien u vrijblijvend een voorstel wenst te ontvangen voor het oversluiten van bestaande leningen of het bekijken van de mogelijkheden tot lastenverlaging staat onze partner Leenattent voor u klaar.