Team Advies in Private Lease

Advies in Private Lease is dé specialist in het vinden van een passende mobiliteitsoplossing. Het team van Advies in Private lease vindt het belangrijk u als consument beter inzicht te geven in het product Private Lease. En, wanneer beter passend, andere mobiliteit oplossingen. Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen u daarom voorzien van een eerlijk advies dat past bij uw specifieke situatie. Heeft u momenteel al een Private Lease contract, maar zijn daar onduidelijkheden over? Ook hierin kunnen wij onze meerwaarde bieden.

Team

Het team van Advies in Private Lease bestaat uit een tweetal adviseurs met zeer veel ervaring in de autobranche. Wij, Vincent Nolles en Allard Epskamp, hebben ruime kennis en ervaring opgedaan. Onder andere bij een gerenommeerde bank, een aan een importeur gelieerde auto-financierder en bij een grote dealerholding. Hier hebben wij alle facetten van het van financieren (Private Lease, Financial Lease, Operational Lease, Short Lease en Consumptieve Financieringen) van mobiliteitsbehoeften verzorgd.

Door onze gezamenlijke kennis en ervaring kunnen wij u op een goede, complete manier informeren. En uiteraard bijstaan in het maken van de juiste keuze. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen gedurende het aanvraagtraject.

Vincent Nolles

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de autobranche. Hierdoor heb ik de opkomst van Private Lease van zeer dichtbij meegemaakt. Omdat ik werkzaam ben geweest bij een financieringsmaatschappij en bij een dealerholding heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor weet ik goed wat er speelt in de markt en welke problematiek klanten ervaren. Met mijn opgedane kennis en ervaring kan ik u uitstekend bijstaan in het maken van de juiste keuzes, zodat u niet voor onverwachte en ongewenste verrassingen komt te  staan.

Allard Epskamp

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de autobranche als financieel dienstverlener. Voor ik in de autobranche ben gestart, heb ik bij een gerenommeerde Nederlandse bank gewerkt als klantadviseur. Vanuit beide functies heb ik veel ervaring opgedaan in enerzijds de mobiliteitsbehoefte van de klant en anderzijds de financiering hiervan. De belangrijkste ervaring welke ik elke dag uitdraag in mijn werk, is dat geen een klant en de daarbij behorende persoonlijke situatie hetzelfde is. Helaas leert dezelfde ervaring ook dat bij het aanschaffen van een auto en (in welke vorm dan ook) het financieren hiervan zowel bij de aanschaf, gedurende het gebruik/bezit van de auto, als aan het einde van het contract complexe situaties kunnen ontstaan. Deze situaties kunnen voorkomen worden als de klant op de juiste manier en volledig geïnformeerd wordt over het product en welke financiële impact dit heeft of kan hebben. Het op de juiste manier informeren en adviseren van klanten inzake Private Lease of andere vormen wanneer deze beter passen met als doel dat klant echt de juiste keus maakt en tevreden en onbezorgd weg rijdt geeft mij energie.

Private Lease is niet in elke situatie de juiste oplossing

Wij vinden Private Lease een mooi en goed product, mits deze goed aansluit op uw huidige en toekomstige persoonlijke situatie. Private Lease is niet in elke situatie de juiste oplossing. Onze jarenlange ervaring in het vinden van de juiste financiële oplossingen, met als einddoel mobiliteit voor de klant, leert ons dat goede informatievoorziening en een juist advies onmisbaar is. Dit wordt nog eens bevestigd door de steeds meer voorkomende, ongewenste voorbeelden uit de praktijk

Wie zijn wij

Het team van Advies in Private Lease is onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer, maar geheel onafhankelijk en objectief.

Voordelen Advies in Private Lease:

  • Ons team bestaat uit ervaren automotive professionals.
  • Alles afgestemd op uw specifieke situatie. Iedere consument en iedere huidige persoonlijke situatie is anders, maar ook iedereen heeft zijn eigen toekomst plannen en wensen.
  • 100% onafhankelijk advies.
  • Persoonlijk en helder.
  • Toekomst plannen = Toekomstplannen!

Kijk onder het kopje Diensten wat wij voor u kunnen betekenen.